Nieuws

Lang 'in de wandelgangen' aan PSV gelinkt: Daar is wel sprake van, ja

Lang 'in de wandelgangen' aan PSV gelinkt: "Daar is wel sprake van, ja"

09-05-2023 13:00

Noa Lang zou deze zomer wel eens een stap naar PSV kunnen maken, stelt Wilfred Genee. Volgens de presentator van Veronica Offside speelt dat in de wandelgangen.

Afgelopen zomer hoopte Lang een stap te kunnen maken na zijn geweldige eerste seizoen bij Club Brugge, maar een handreiking van een grote Europese club bleef uit. Het tweede jaar in Brugge verloopt nu niet zoals de aanvaller dat zich had voorgesteld en dus zou een terugkeer naar de Eredivisie helemaal niet zo’n slecht idee hoeven zijn.

Lang heeft een verleden bij Ajax, maar een terugkeer naar Amsterdam is volgens Wesley Sneijder wegens de 'speeltuin-omstandigheden' nu niet aan de orde. "Noa is een geweldige speler, die kan het zeker aan, alleen niet hoe het er nu uitziet bij Ajax", aldus de recordinternational, die vervolgens van Genee hoort dat 'in de wandelgangen klinkt' dat PSV aan hem denkt.

"Dat zou hem beter passen", reageert Sneijder, die niet bang is dat Ruud van Nistelrooij de aanvaller niet in bedwang kan houden. "Ik denk dat Ruud dat wel kan. Als wij (Sneijder en Andy van der Meijde, red.) trainer zijn van Noa Lang, dan gaat er toch niets gebeuren? Het is gewoon hoe je die jongen benadert."

Lang speelt momenteel met Club Brugge om de kampioens play-offs in België. De regerend landskampioen staat alleen stijf op de vierde plaats en speelt geen rol van betekenis meer. Het Royal Antwerp FC van Mark van Bommel maakt momenteel de beste kans om de titel te pakken.