Transfernieuws

'Van Ewijk geniet opnieuw interesse van Portugese top na mislukte transfer'

'Van Ewijk geniet opnieuw interesse van Portugese top na mislukte transfer'

29-04-2023 17:42

Milan van Ewijk staat wederom op de radar van Sporting Portugal. De Portugese topclub probeerde de verdediger van sc Heerenveen in de winter al op te halen, maar destijds liep de transfer mis.

Volgens de Leeuwarder Courant is de interesse vanuit Sporting weer merkbaar. De 22-jarige rechtsback doet het goed bij de Friese club en daarom wil Sporting weer aan de onderhandelingstafel. Het is de verwachting dat de club zich spoedig concreet meldt bij De Superfriezen

Van Ewijk lijkt zelf meer dan open te staan om de overstap naar Portugal te maken. De verdediger is één van de lichtpuntjes bij Heerenveen en wist dit seizoen al vijf keer te scoren, waaronder twee keer tegen FC Twente. De back verruilde in 2021 ADO voor Heerenveen en ligt tot 2025 vast in Friesland. De marktwaarde van de Nederlander wordt geschat op ongeveer vijf miljoen euro.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!