Nieuws

Van Nistelrooij houdt vast aan regel in finale: 'Hij gaat zondag inderdaad keepen'

Van Nistelrooij houdt vast aan regel in finale: 'Hij gaat zondag inderdaad keepen'

29-04-2023 08:06 Laatste update: 08:06

Joël Drommel staat zondag 'gewoon' onder de lat bij PSV, als de Eindhovenaren het in de finale van de KNVB beker gaan opnemen tegen Ajax. De 26-jarige doelman keept het gehele seizoen al in de bekerwedstrijden en dus is er volgens trainer Ruud van Nistelrooij geen enkele twijfel over zijn positie. Ook niet nu Walter Benítez, de eigenlijke eerste keeper, weer is teruggekeerd van een blessure.

"Ik heb aan het begin van het seizoen al aangegeven dat Joël in de beker gaat keepen en dat heeft hij tot nu toe uitstekend ingevuld", aldus Van Nistelrooij op de persconferentie. "Hij heeft het ook geweldig gedaan om in de finale te komen. Dat is natuurlijk al een topprestatie. Aan de andere kant heeft hij de wedstrijden waarin Benítez afwezig was door een blessure ook uitstekend ingevuld. Daarom is daar geen enkele twijfel over richting zondag."

PSV – Ajax wordt zondag om 18.00 uur afgewerkt in De Kuip in Rotterdam.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!