Nieuws

City-expert Robben hint naar rol bij Bayern: 'Tuchel mag me altijd bellen'

City-expert Robben hint naar rol bij Bayern: 'Tuchel mag me altijd bellen'

09-04-2023 16:51

Arjen Robben heeft vooruitgeblikt op de Champions League-kraker tussen Bayern München en Manchester City. De voormalig aanvaller laat op de clubkanalen van Bayern weten dat trainer Thomas Tuchel hem altijd kan bellen.

Robben speelde in zijn carrière, die onder meer in Engeland bij Chelsea FC werd doorgebracht, zeven keer tegen Manchester City en won zes affiches. Bayern heeft het dit seizoen zwaarder dan normaal in de competitie, maar in de Champions League floreert Der Rekordmeister nog. "Bayern kan me maar beter weer vastleggen. Trainer Thomas Tuchel mag me altijd bellen", lacht Robben. "Geintje hoor, dat kan ik niet meer."

De Nederlander speelde ook onder manager Pep Guardiola, die deze keer juist de tegenstander is van Bayern. "Waar hij ook werkt, zie je dat hij zijn stempel drukt. Mijn drie jaar onder hem beschouw ik als een bijzondere tijd. Ik heb veel geweldige trainers gehad, maar vanuit voetballend oogpunt was hij de beste voor mij", besluit Robben.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!