Nieuws

Explosief bericht Yilmaz effectief: Fortuna betaalt achterstallige salarissen

Explosief bericht Yilmaz effectief: Fortuna betaalt achterstallige salarissen

5 april - 14:12

Het explosieve bericht van Burak Yilmaz lijkt te hebben gewerkt: Fortuna Sittard heeft de achterstallige betalingen van de maand maart overgemaakt. De Turkse speler leek begin april zijn vertrek aan te kondigen met een explosief Instagram-bericht en dat zou te maken hebben met de betalingen.

De Telegraaf meldt dat Fortuna overstag is gegaan en de betalingen alsnog in orde heeft gemaakt. 'Beste supporters, het was een groot genoegen om voor jullie te mogen spelen. Bedankt voor alles. Ik hoop op betere en succesvollere jaren', liet Yilmaz onder meer weten. Even later stelde de spits echter dat het om een foutieve vertaling ging.

Op financieel gebied gaat het bergafwaarts met Fortuna. De club haalde enkele zeer dure spelers binnen. Principion Holding heeft binnenkort 65 procent van het marktaandeel van Fortuna in handen, maar het bedrijf wordt onderzocht door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) vanwege vermeende marktmanipulatie. Die situatie heeft ervoor gezorgd dat de beurswaarde van Azerion, waarvan Principion een holding is.

Door de onstuimige situatie in Sittard moesten enkele spelers wachten op het salaris, maar lijkt grootverdiener Yilmaz hier al eerder last mee te hebben gehad. De Turkse speler heeft een contract dat tot 2027 loopt bij de club.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!