Reactie

Van Gaal clasht met journalist: 'Dat zeg je nu, maar je hebt een grote mond'

Van Gaal clasht met journalist: 'Dat zeg je nu, maar je hebt een grote mond'

08-10-2021 10:27

Louis van Gaal kreeg het op de persconferentie van donderdagmiddag aan de stok met een camerajournalist van Veronica Inside. De bondscoach stelde dat de man een ‘grote mond’ tegen hem opzette.

Vragen over De Ligt en waar de stopper van Juventus goed in is, zinden de bondscoach niet. “Ik vind het nooit goed om in het openbaar over de kwaliteiten van spelers te praten”, vertelde hij op de persconferentie. “Dat gaat dan weer een eigen leven leiden. Opmerkingen van de bondscoach daarover zijn niet goed, omdat je praat over individuele spelers.”

Op dat moment richtte Van Gaal zich tot de verslaggever van Veronica Inside, die ook een vraag over De Ligt stelde. “Ik vind de vragen schaamteloos. Ik ga toch ook niet over jouw kwaliteiten als cameraman praten? Ja tuurlijk, nu zeg je dat ik dat mag. Je hebt een grote mond tegen mij, maar ik denk dat het niet kan.”

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!