Nieuws

'Nieuwe domper voor PSV: Mauro Júnior moet trainingsveld geblesseerd verlaten'

'Nieuwe domper voor PSV: Mauro Júnior moet trainingsveld geblesseerd verlaten'

03-03-2023 16:20

PSV krijgt na het wegvallen van Walter Benítez mogelijk nog een tegenvaller te verwerken. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft Mauro Júnior het trainingsveld geblesseerd verlaten bij de Eindhovenaren.

Volgens PSV-watcher Rik Elfrink moest Mauro het veld geblesseerd verlaten en de Braziliaan had daarbij zelfs ondersteuning nodig. Het is onbekend om wat voor blessure het gaat en wat de ernst ervan is.

PSV kreeg eerder deze week al een klap te verwerken na de meniscusblessure van doelman Benítez. De sluitpost ligt er naar verluidt de komende zes weken uit, waardoor Joël Drommel verzekerd is van een plek onder de lat in de nabije toekomst.

Naast Benítez en Mauro is ook Thorgan Hazard geblesseerd bij de Eindhovenaren. Daartegenover staat de terugkeer van Anwar El Ghazi. De aanvaller keerde tegen ADO Den Haag terug van een spierblessure in het met 3-0 gewonnen KNVB bekerduel.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!