Opstellingen

Weghorst en Botman mogen onderlinge duels uitvechten in League Cup-finale

Weghorst en Botman mogen onderlinge duels uitvechten in League Cup-finale

26-02-2023 16:50

Erik ten Hag kan zondagmiddag zijn eerste prijs pakken als manager van Manchester United. Op Wembley wordt om 17.30 uur afgetrapt tegen Newcastle United in de finale van de League Cup. Wout Weghorst en Sven Botman staan zodoende rechtstreeks tegenover elkaar.

Spits Weghorst en centrale verdediger Botman mogen het in de onderlinge duels gaan uitvechten om de bepalen wie er met de beker vandoor gaat. Tyrell Malacia moet daarentegen genoegen nemen met een plek op de bank.

Bij The Red Devils zien twee wisselingen ten opzichte van de gewonnen Europa League-wedstrijd tegen FC Barcelona van afgelopen donderdag. Diogo Dalot en Antony vervangen Aaron Wan-Bissaka en Jadon Sancho. Newcastle moet het doen zonder doelman Nick Pope. Loris Karius is zijn vervanger.

Opstelling Manchester United: De Gea; Dalot, Varane, Martínez, Shaw; Casemiro, Fred; Antony, Fernandes, Rashford; Weghorst.

Opstelling Newcastle United: Karius; Trippier, Char, Botman, Burn; Guimarães, Longstaff; Joelinton, Almiron, Wilson; Saint-Maximin.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!