Nieuws

Feyenoord en Amerikaanse tweedeklasser slaan handen ineen: 'Mooie erkenning'

Feyenoord en Amerikaanse tweedeklasser slaan handen ineen: 'Mooie erkenning'

22-02-2023 18:48

Feyenoord en Orange County SC slaan de handen ineen. De twee clubs gaan samen aan de slag met talentontwikkeling, scouting en innovatie, laten de Rotterdammers weten op de clubsite.

"Ik ken Orange County SC erg goed vanuit mijn tijd in Amerika", reageert algemeen directeur Dennis te Kloese op de clubsite. "Het is een ambitieuze club die bewezen sterk is in scouting van talenten en daarnaast flink aan de weg timmert op het gebied van digitale ontwikkeling en voetbalinnovatie, waar we als Feyenoord zeer in zijn geïnteresseerd. Ik ben er van overtuigd dat deze samenwerking beide clubs echt verder kan helpen."

Orange County is eveneens blij met de samenwerking. "Dat een gerenommeerde voetbalclub als Feyenoord met ons wil optrekken is een mooie erkenning voor onze werkwijze en focus op talentontwikkeling", aldus directeur Oliver Wyss. "Samenwerken met en ons oor te luister leggen bij Feyenoord zal ons sterken op het gebied van voetbalmethodiek en technische knowhow. Ook is dit voor ons een mooie ingang in het Europese voetballandschap."