Breaking news

NOS: Ihattaren gearresteerd in Amsterdam na conflict in relationele sfeer

NOS: Ihattaren gearresteerd in Amsterdam na conflict in relationele sfeer

13-02-2023 14:35 Laatste update: 15:27
3

Mohammed Ihattaren is zondag gearresteerd in Amsterdam op zijn 21ste verjaardag. De arrestatie vond plaats naar aanleiding van een conflict in de relationele sfeer. Dat meldt de NOS.

In navolging van zijn aanhouding zou zijn huis in Vleuten maandagochtend rond 11.30 uur zijn doorzocht. De NOS baseert zich in haar berichtgeving op 'bronnen'. De politie bevestigt alleen dat 'een 21-jarige man uit Utrecht is aangehouden' en zijn huis is doorzocht.

De aanhouding zou losstaan van zijn eerdere arrestatie in november.  Destijds werd de voetballer opgepakt wegens een bedreiging. 'De verwachting is dat de recente ontwikkelingen zijn profbestaan bij Juventus de komende periode zullen bemoeilijken', meldt de NOS.

In het afgelopen jaar raakte de loopbaan van Ihattaren in het slop. Nadat zijn verblijf bij PSV ten einde was gekomen, volgde een dienstverband bij Juventus. Die club verhuurde hem direct aan Sampdoria, waar de spelverdeler mislukte. 

Een tweede verhuurperiode bij Ajax volgde, maar ook daar ging het mis voor Ihattaren. De aanvaller werd nadrukkelijk in verband gebracht met banden in het criminele circuit, waarop de Amsterdammers besloten de huurdeal met Juventus voortijdig af te breken.

Update: Volgens De Telegraaf is Ihattaren opgepakt wegens het mishandelen van zijn ex-vriendin. 'Dat zeggen bronnen dicht bij het onderzoek', meldt de ochtendkrant. "Hij is verhoord en zit vast" aldus een politiewoordvoerster tegen De Telegraaf.

@voetbalnieuwsvn Ihattaren wederom gearresteerd..🚓 #ihattaren #ajax #psv #vj #vjp #juventus #voetbal #voetbalnieuws #eredivisie #politie #gearresteerd #daanjurgers #mohamedihattaren #talent ♬ A moist healing song - Nez Tunes