Nieuws

'Messi heeft last van hamstring en moet kraker tegen Bayern mogelijk missen'

'Messi heeft last van hamstring en moet kraker tegen Bayern mogelijk missen'

09-02-2023 19:20

Mogelijk een zware domper voor Paris Saint-Germain: het is onduidelijk of Lionel Messi kan meespelen in de Champions League-kraker tegen Bayern München. De Argentijn heeft een hamstringblessure opgelopen en moet de komende tijd rust nemen. 

L'Équipe meldt dat men bij PSG nog niet weet of Messi op tijd hersteld is voor de Europese topwedstrijd. Messi viel in de wedstrijd tegen Olympique Marseille geblesseerd uit en mist sowieso het treffen met AS Monaco. PSG hoopt La Pulga op tijd erbij te hebben, maar houdt stiekem rekening met een langer aanhoudende kwetsuur.

Het missen van Messi zou een flinke tegenslag zijn voor de Parijse koploper. De Argentijn is dit seizoen bezig aan een enorme opmars in de hoofdstad en leidde zijn land in december al naar een WK-winst.

PSG treft Bayern komende dinsdag in de achtste finales van de Champions League. De Parijzenaren zijn al jaren geobsedeerd met de Champions League, maar wisten het miljardenbal nog niet te winnen. De return vindt plaats op 8 maart. De wedstrijden worden beide keren om 21.00 uur afgewerkt. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!