Nieuws

'In navolging van Feyenoord gaat ook Twente in zee met nieuwe kledingsponsor'

'In navolging van Feyenoord gaat ook Twente in zee met nieuwe kledingsponsor'

03-02-2023 10:49 Laatste update: 10:57
1

FC Twente gaat na Feyenoord ook in zee met Castore als kledingsponsor, meldt het Algemeen Dagblad. Vanaf komend seizoen neemt het Engelse bedrijf het stokje over van Meyba.

De Tukkers kwamen door het faillissement van Elite Groupe Engeland in de problemen. Elite is het bedrijf achter kledingsponsor Meyba, maar ook bijvoorbeeld Hummel. Aangezien zij ook alle activiteit in de fanshop beheerden moest de winkel onlangs onverwacht de deuren sluiten. Met Castore heeft Twente een nieuwe kledingsponsor gevonden. De Engelsen nemen ook alle activiteiten in de fanshop over van Elite. Castore en Twente gaan naar verluidt een contract afsluiten voor de komende jaren. Meer details worden later pas bekend gemaakt.

Eerder sloot Feyenoord al een deal met Castore. Commercieel directeur Joris van Dijk sprak zich onlangs nog lovend uit over de aanstaande samenwerking met de Engelsen. "Wij zijn ervan overtuigd dat dit nieuwe partnership zal zorgen voor meer nationale en internationale zichtbaarheid voor zowel Castore als Feyenoord", viel te lezen op de clubsite.