Nieuws

'Roma verleent banneling Karsdorp gratie vanwege drukke speelmaand'

'Roma verleent banneling Karsdorp gratie vanwege drukke speelmaand'

02-02-2023 23:22
3

Rick Karsdorp gaat in februari waarschijnlijk weer aan de slag bij AS Roma. De rechtsback werd lange tijd genegeerd door de Romeinse club, maar trainer José Mourinho zal vanwege de drukke kalendermaand waarschijnlijk een beroep doen op de Nederlander.

Transferexpert Gianluca Di Marzio meldt dat de verstandhouding tussen Roma en Karsdorp zich aan het verbeteren is. De back is ook opgenomen in de Europese selectie van Roma. Dat houdt in dat Mourinho de Nederlander nodig acht voor het avontuur in de Europa League. De Italianen treffen in februari tweemaal Red Bull Salzburg.

Karsdorp speelde zijn laatste wedstrijd voor Roma op 4 november en maakte geen deel meer uit van de selectie. Bij Roma is Karsdorp niet de enige speler waar heibel mee is: Nicoló Zaniolo wordt ook flink uitgekotst door de club, maar laat het daar niet bij zitten. De Italiaan overweegt in hoger beroep te gaan tegen de club vanwege de slechte behandeling. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!