Nieuws

'Goed nieuws voor Ten Hag: twee aanvallers keren terug in wedstrijdselectie'

'Goed nieuws voor Ten Hag: twee aanvallers keren terug in wedstrijdselectie'

31-01-2023 22:21

Bij Manchester United is de aandacht volop de waarschijnlijke komst van Marcel Sabitzer, maar Erik ten Hag heeft ook ander goed nieuws te horen gekregen. Anthony Martial en Jadon Sancho zijn beiden onderweg terug en kunnen opgenomen worden in de wedstrijdselectie.

Ten Hag schoof dinsdag aan tijdens de persconferentie en verklapte dat de twee spelers zo goed als klaar zijn minuten te maken. Martial komt terug van een blessure, terwijl Sancho persoonlijke problemen had en tijdelijk in Nederland trainde. Laatstgenoemde keerde op 18 januari terug op Carrington Road. "Ik denk dat Anthony Martial en Jadon Sancho weer terugkeren in de wedstrijdselectie", stelt Ten Hag in aanloop naar het duel met Nottingham Forest in de League Cup.

Sancho werd in 2021 door United overgenomen van Borussia Dortmund en daar moesten The Red Devils 85 miljoen euro voor neerleggen. Sancho wist tot dusver de torenhoge verwachtingen niet waar te maken en kampte mede daardoor met de nodige problemen. De Engelsman werkte in Rosmalen privé-trainingen af om zowel aan zijn geestelijke als lichamelijke fitheid te werken.