Transfernieuws

'FC Groningen gaat aan de haal met Zweedse middenvelder die al in Nederland is'

'FC Groningen gaat aan de haal met Zweedse middenvelder die al in Nederland is'

16-01-2023 14:54

FC Groningen gaat Aimar Sher aan de selectie toevoegen, meldt het Zweedse Expressen. De Trots van het Noorden is van plan om de middenvelder voor twee jaar te huren Spezia en heeft een koopoptie bedongen.

Volgens het Zweedse medium is Sher al in Nederland en zag hij Groningen met 0-3 verliezen van Feyenoord in de Euroborg afgelopen zondag. De twintigjarige middenvelder is één van de spelers die de ploeg van Dennis van der Ree van degradatie moet behoeden, aangezien het nu puur op doelsaldo nog boven de degradatiestreep staat.

Sher was anderhalf jaar actief bij Spezia, waar hij er dit seizoen niet aan te pas komt. De middenvelder mocht dit seizoen slechts één keer invallen en dat was niet in de Serie A maar in de Coppa Italia. Dat was één van de redenen waarom de Italianen mee wilden werken aan een vertrek.

Naast Sher is Groningen druk bezig om nog meer spelers aan de selectie toe te voegen. Afgelopen week sijpelden de geruchten door dat het in de markt is voor Thomas van den Belt van PEC Zwolle en Hjalmar Ekdal van het Zweedse Djurgardens IF.