Transfernieuws

Chelsea steunt manager Potter en richt pijlen op PSV-aanvaller Madueke

Chelsea steunt manager Potter en richt pijlen op PSV-aanvaller Madueke

09-01-2023 20:35 Laatste update: 20:54

Chelsea overweegt een bod te gaan doen op PSV-aanvaller Noni Madueke, meldt The Times. De Engelse grootmacht heeft zich echter nog niet gemeld in Eindhoven voor de twintigjarige Engelsman.

Gezien de teleurstellende resultaten van Chelsea dit seizoen, 'overweegt' de Premier League-club een aantal aanvallende versterkingen binnen te halen deze transferwindow. Zo zou de Engelse grootmacht zijn pijlen gericht hebben op Marcus Thuram van Borussia Mönchengladbach en PSV'er Madueke. Het contract van eerstgenoemde loopt deze zomer af in Duitsland, desondanks wil Chelsea de Fransman deze winter al naar Londen halen.

Chelsea staat momenteel op plek tien in de Premier League met slechts 25 punten uit zeventien wedstrijden. Afgelopen zondag verloor de Engelse grootmacht nog met ruime cijfers van Manchester City (4-0) in de FA Cup. De ploeg van manager Graham Potter gaat komende donderdag op bezoek bij stadgenoot Fulham. Het treffen met de huidige nummer zeven van Engeland begint om 21.00 uur op Craven Cottage.