Nieuws

Zerrouki laat vragen over toekomst in het midden: 'Er spelen altijd dingen'

Zerrouki laat vragen over toekomst in het midden: 'Er spelen altijd dingen'

07-01-2023 07:58

Ramiz Zerrouki houdt zich niet bezig met alle verhalen rondom hem. De middenvelder staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord, maar gaat niet in op de vragen over zijn mogelijke overstap.

Na afloop van de wedstrijd tussen FC Twente en FC Emmen (2-0) kreeg Zerrouki voor de camera van ESPN vragen over zijn mogelijke transfer. "Ik heb voor mezelf besloten dat ik niet over dit onderwerp praat. Er wordt genoeg gezegd en geschreven, daar wil ik het graag bij houden. Er spelen altijd dingen mee, maar ik probeer mijn ding te doen. We hebben gewonnen en ik ga met een lekker gevoel in huis."

Naar verluidt zou er zeven miljoen euro gemoeid zijn met de transfer van Zerrouki die in de zomer ook al in de belangstelling stond van Feyenoord. Of de middenvelder er nu anders in staat dan in de zomer laat hij in het midden. "Of ik wil dat het goedkomt? Zo gaan we maar door, haha. Ik ga er geen antwoord op geven. Iedereen zegt en schrijft wat. We gaan zien hoe het loopt."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!