Nieuws

Nainggolan laat van zich horen na Antwerp-breuk: 'Spijtig dat het zo eindigt'

Nainggolan laat van zich horen na Antwerp-breuk: 'Spijtig dat het zo eindigt'

03-01-2023 16:15

Radja Nainggolan heeft voor het eerst van zich laten horen na zijn breuk met Royal Antwerp FC. De 32-jarige Belg noemt het 'spijtig dat het zo moet eindigen'.

Nainggolan was aan het begin van het seizoen nog onmisbaar voor Antwerp met al zijn ervaring en doelpunten, maar maakte zich in oktober van het vorige jaar schuldig aan een aantal vergrijpen. Zo werd de middenvelder eerst door de politie gearresteerd omdat hij rondreed zonder rijbewijs, waarna hij een week later in het nieuws kwam omdat hij aan een e-sigaret lurkte in de dug-out voorafgaand aan de wedstrijd tegen Standard Luik.

Door de bijzondere voorvallen zette Mark van Bommel zijn routinier eind oktober uit de selectie, waarmee zijn laatste minuten voor de club uit de Belgische havenstad waren gespeeld. Hierna gingen de twee partijen uit elkaar. Nainggolan laat nu van zich horen op Instagram:

'Spijtig dat het zo moet eindigen. Ik wil zeggen dat ik veel goede mensen heb leren kennen, vele goeie ploegmaten ook. Het enige dat ik tegen mijn ploegmaten wil zeggen is dat ze moeten blijven pushen om het doel Play-off I te bereiken. Ik wens hen het allerbeste. Dat is alles', klinkt het. Of Nainggolan al een nieuwe club heeft gevonden, is onbekend.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Radja Nainggolan (@radja_nainggolan_l4)