Transfernieuws

'Arsenal wil Félix brengen en denkt aan Ødegaard-traject, Atlético eist miljoenen'

'Arsenal wil Félix brengen en denkt aan Ødegaard-traject, Atlético eist miljoenen'

02-01-2023 07:40

João Félix staat goed op de kaart in de Premier League en kent de interesse van Arsenal, Chelsea en Manchester UnitedThe Gunners zijn de voornaamste kandidaat om de Portugees op huurbasis over te nemen, maar daar wil Atlético Madrid wel een groot bedrag voor zien. 

Volgens kwaliteitskrant The Athletic is Arsenal het meest geïnteresseerd en overweegt de koploper van de Premier League een huurovereenkomst voor de aanvaller. Atlético wil echter een huurbedrag van vijftien miljoen euro zien, waarbij Félix zelf zes miljoen euro aan loon opstrijkt. Het houdt in dat Arsenal ruim twintig miljoen euro moet betalen voor een eventuele huur van de speler. De Londense club is geïnteresseerd, maar wil dat bedrag wel omlaag brengen.

Félix werd in 2019 opgehaald bij Benfica en daar kreeg de Portugese club ruim 125 miljoen euro voor. Inmiddels is Félix uitgerangeerd bij Los Colchoneros na een geschil met trainer Diego Simeone. Félix zou nog contact hebben met Thomas Partey, die Atlético Madrid voor Arsenal verruilde en inmiddels een belangrijke kracht is bij de Londense club. Arsenal wil Félix benaderen zoals eerder met Martin Ødegaard werd gedaan. De Noor werd eerst gehuurd van Real Madrid en vervolgens definitief overgenomen.