Nieuws

Zenden trots op nieuw avontuur voor Gakpo: 'Van de ene familie naar de andere'

Zenden trots op nieuw avontuur voor Gakpo: 'Van de ene familie naar de andere'

01-01-2023 15:16

Boudewijn Zenden is trots op het feit dat Cody Gakpo een transfer naar Liverpool FC heeft verdiend. Zenden speelde voor zowel PSV als Liverpool en is blij dat Gakpo van de ene familie naar de andere familie gaat.

Zenden belt in bij VoetbalPrimeur om het over de nieuwste aankoop van The Reds te hebben. "Cody is natuurlijk wel een exponent van de PSV-opleiding", begint de oud-voetballer. "Hij is op zijn achtste binnengekomen en zet nu op zijn 23ste zo een stap naar de Premier League. Daar kan je als PSV zijnde trots op zijn. Aan de andere kant vind ik het ook wel mooi dat hij naar een club gaat waar ik gespeeld heb en met warme gevoelens op terugkijk. Hij gaat van de ene familie naar de andere familie en dat is alleen maar mooi."

Gakpo maakt voor ongeveer 50 miljoen euro de overstap naar de Premier League. PSV houdt een recordbedrag over aan de transfer: voorheen stond het record op Hirving Lozano, die in 2019 voor 45 miljoen euro de overstap naar SSC Napoli maakte. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!