Nieuws

Boskamp vindt het onbegrijpelijk dat Hoefkens op straat gezet is

Boskamp vindt het onbegrijpelijk dat Hoefkens op straat gezet is

29-12-2022 09:52

Jan Boskamp vindt het onbegrijpelijk dat de clubleiding van Club Brugge trainer Carl Hoefkens op straat heeft gezet. De Nederlandse analist is van mening dat de Belgische oefenmeester meer tijd had moeten krijgen.

"Ik vind het ongelofelijk dat ze hem nu al op straat hebben gezet", aldus Boskamp in Het Belang Van Limburg. "Het was toch klasse wat Carl in Europa gepresteerd heeft? Maar dan ken je twee slechte maanden - nou ja, of één slechte maand, want er zat een heel WK tussen - en dan liggen ze weer te ouwehoeren."

"Op zo'n moment verwacht ik dat Verhaeghe en Mannaert (leiding Club Brugge, red.) rust uitstralen, maar die zeggen niks en gaan intussen gewoon op zoek naar een nieuwe trainer. Waardeloos", vervolgt Boskamp. "Ik las dat Hoefkens meer dan acht jaar bij Club Brugge heeft gezeten: eerst als speler, daarna als trainer. Na die acht jaar weet je toch wel wat je in de kuip hebt? Dan kun je niet na een paar maanden afscheid nemen."

Club Brugge nam woensdagochtend afscheid van Hoefkens. De Belgische grootmacht gaat nu op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.