Transfernieuws

'Meer concurrentie voor Ten Hag; Chelsea overweegt halen Ziyech-concurrent'

'Meer concurrentie voor Ten Hag; Chelsea overweegt halen Ziyech-concurrent'

27-12-2022 10:11 Laatste update: 10:23

In de strijd om de handtekening voor João Félix hebben Manchester United en Arsenal concurrentie gekregen van Chelsea. Volgens informatie van The Telegraph staat de Portugees hoop op het verlanglijstje van Graham Potter.

De Engelsman is niet te spreken over de huidige opties in de aanval en zet in op versterkingen. The Blues hoeven niet diep in de buidel te tasten om de technische begaafde Félix los te weken, aangezien Atlético Madrid openstaat voor een verhuurperiode zonder optie tot koop.

Desalniettemin zal Chelsea proberen een koopoptie te bedingen bij de onderhandelingen, weet de Engelse krant. Voorzitter Tedd Boehly heeft grootse plannen met Félix. Hij ziet de man die in 2020 Benfica voor 127 miljoen euro verliet als optie voor de linker- en rechterflank in de aanval. Dat is enigszins opmerkelijk, aangezien Félix gebruikelijkerwijs zijn wedstrijden afwerkt als centrumspits of als aanvallende middenvelder.

Naar verluidt staat de international ook hoog op de verlanglijstjes van zowel Erik ten Hag als Mikel Arteta. Manchester United is op zoek naar een nieuwe spits nu Cristiano Ronaldo vertrokken is, waar Arsenal op zoek is naar een vervanger van de zwaar geblesseerde Gabriel Jesus.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!