Breaking news

Domper voor Feyenoord: Trauner maanden afwezig door knieblessure

Domper voor Feyenoord: Trauner maanden afwezig door knieblessure

26-12-2022 11:42 Laatste update: 12:52
6

Een domper voor Feyenoord. De Stadionclub meldt dat Gernot Trauner de komende maanden afwezig is door een knieblessure.

Feyenoord bevestigt het nieuws via de officiële kanalen. 'Trauner viel afgelopen donderdag tijdens de training uit met knieklachten. Uit onderzoek blijkt dat een ingreep noodzakelijk is om de kwetsuur te verhelpen. De Oostenrijker, die in alle twintig officiële wedstrijden van Feyenoord voor de winterstop basisspeler was, mist daardoor naar verwachting een aanzienlijk deel van de tweede seizoenshelft', valt te lezen in een statement van de Rotterdammers.

De blessure van Trauner is een flinke tegenvaller voor Feyenoord. Sinds zijn komst is de Oostenrijker een steunpilaar in de achterhoede van de Rotterdammers. Mede door zijn sterke spel staat Feyenoord momenteel bovenaan in de Eredivisie en werd op de valreep ook nog de groepsfase van de Europa League overleefd. Of Feyenoord zich nu gaat mengen op de transfermarkt voor een nieuwe centrale verdediger moet de komende maand uitwijzen.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!