Feyenoord wint oefenduel van Strasbourg op trainingskamp in Portugal

13-12-2022 19:21 Laatste update: 20:09

Feyenoord heeft het oefenduel met Strasbourg op trainingskamp in Portugal winnend afgesloten. In een wedstrijd waar trainer Arne Slot elke speler een kans gaf werd met 1-0 van de Fransen gewonnen.

Slot begin in de eerste helft met een combinatie van ervaren spelers en voetballers die net bij de profs komen kijken. In het eerste half uur gebeurde niet veel, maar vlak voor rust kregen beide ploegen een grote kans op de 1-0. De rust werd echter zonder doelpunten bereikt.

In de tweede helft voerde Slot tien wissels door om iedereen aan het werk te zien. Na ruim een uur spelen was het Mohamed Taabouni die Feyenoord op voorsprong zette. De middenvelder schoot de bal beheerst vanuit een vrije trap binnen met een laag schot. Strasbourg kreeg daarna direct een grote kans, maar wist deze niet uit te spelen.

Feyenoord verblijft tot 17 december in Portugal en vertrekt daarna weer naar Nederland. Op 23 december staat het oefenduel met Go Ahead Eagles op de agenda.

Opstelling Feyenoord eerste helft: Marciano, Kökçü, Dilrosun, Hartman, Wieffer, Wålemark, Benita, Bullaude, Hancko, Karim, Sauer
Opstelling Feyenoord tweede helft: Marciano; Pedersen, Rasmussen, Lopez, Kleijn; Timber, Taabouni, Milambo; Slory, Gimenez, Paixão