Nieuws

'United bespaart flink door vertrek Ronaldo en gaat de transfermarkt op'

'United bespaart flink door vertrek Ronaldo en gaat de transfermarkt op'

23-11-2022 10:44

Manchester United bespaart een flinke som geld doordat het vervroegd afscheid heeft genomen van Cristiano Ronaldo. Volgens Italiaans transferexpert Fabrizio Romano wordt dat geld gebruikt om een nieuwe versterking te halen tijdens de winterse transferperiode.

De Portugees had het zichzelf onmogelijk gemaakt om nog minuten voor de club te spelen, aangezien hij verwoestend uithaalde in zijn veelbesproken interview met Piers Morgan. De nummer zeven voelde zich buitengewerkt, vond dat de club geen empathie toonde en beschuldigde de familie Glazer – de eigenaren van Manchester United – dat ze niets om de club geven.

The Mancunians brachten dinsdag een statement naar buiten waarin duidelijk werd dat de twee partijen uit elkaar gaan. Volgens Romano houdt United nu negentien miljoen euro in de zak omdat de Portugees de club gaat verlaten. De Italiaan weet dat United de komende transferwinter op zoek gaat naar een nieuwe aanvaller. Mogelijke namen worden daar nog niet aan gekoppeld. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!