Nieuws

Ten Hag krijgt volle laag in veelbesproken Ronaldo-interview: 'Allemaal excuusjes'

Ten Hag krijgt volle laag in veelbesproken Ronaldo-interview: 'Allemaal excuusjes'

17-11-2022 21:45
1

Cristiano Ronaldo heeft in het al veelbesproken interview met Piers Morgan flink uitgehaald naar Erik ten Hag. De Portugees respecteert de manager niet en volgens hem gebruikt de Haaksberger alleen maar excuusjes.

Ronaldo verliet tegen Tottenham eerder het stadion, omdat hij niet wilde invallen. De Portugees geeft aan geen spijt te hebben van de keuze om niet in te vallen, maar wel dat hij eerder het stadion verliet. 'Ik kan moeilijk zeggen dat ik voor de volle honderd procent spijt heb. Ik voelde me aangevallen door de coach doordat hij me drie minuten wilde laten invallen. Ik ben niet zo’n soort speler, ik weet wat ik waard ben."

Volgens Ronaldo rijgt Ten Hag de excuusjes aaneen. "Ik wil hem niet bekritiseren, maar hij gebruikt alleen maar excuusjes. Tegen Manchester City wil je me niet inbrengen uit respect voor mijn carrière, maar tegen Tottenham wil je me voor drie minuten laten invallen. Dat klopt niet. Ik denk dat hij het expres deed. Hij geeft altijd het excuus dat ik in de voorbereiding er niet was en dat ik op mijn kansen moest wachten. Dat begrijp ik ook wel, maar hij behandelde me niet gelijk met andere spelers. Ik ga geen namen noemen, maar het was niet hetzelfde."

"Er zijn nog meer dingen gebeurd die mensen niet weten", vervolgt Ronaldo. "Mijn gevoel tegenover de coach is niet goed. Daar ben ik eerlijk in. Hij geeft me niet het respect dat ik verdien. Daarom vertrok ik waarschijnlijk eerder bij die wedstrijd tegen Tottenham."

Ronaldo denkt dat Ten Hag alleen positief over hem praat voor de pers. "Dat is echt alleen voor de pers. Honderd procent. Als je geen respect voor me hebt, dan zal ik ook nooit respect voor jou hebben."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!