Nieuws

Ronaldo sneert naar oud-teamgenoot Rooney: 'Wil het niet zeggen, maar is wel zo'

Ronaldo sneert naar oud-teamgenoot Rooney: 'Wil het niet zeggen, maar is wel zo'

14-11-2022 08:03
1

Cristiano Ronaldo heeft in het interview met journalist Piers Morgan geen spaan heel gelaten van Manchester United. Ook oud-teamgenoot Wayne Rooney moet het ontgelden.

Rooney en Ronaldo speelde tussen 2004 en 2009 liefst 206 duels samen bij Manchester United. Het weerhield de voormalige Engelse superster er niet van om zijn kritiek te uiten over Ronaldo. "Luister, Ronaldo is één van de beste spelers ooit, maar wat hij dit seizoen heeft gedaan is niet acceptabel. Dit is een afleiding die de club niet kan gebruiken. Cristiano moet gewoon spelen waar en wanneer de manager hem nodig heeft, dan is hij een toegevoegde waarde", liet Rooney weten tegenover Talksport.

"Ik weet niet waarom hij me zo bekritiseert... waarschijnlijk omdat hij zijn carrière heeft beëindigd en ik nog steeds op hoog niveau speel", reageert Ronaldo op de kritiek van zijn voormalig teamgenoot. Vervolgens geeft Ronaldo nog een trap na. "Ik ga niet zeggen dat ik er beter uitzie dan hij, maar het is wel waar..."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!