Nieuws

Tadic spreekt ambitie uit: 'Eerst leren en dan trainer van Ajax 1 worden'

Tadic spreekt ambitie uit: 'Eerst leren en dan trainer van Ajax 1 worden'

19-10-2022 21:18

Dusan Tadic heeft verteld na afloop van zijn carrière trainer van de hoofdmacht van Ajax te willen worden. De huidige aanvoerder van de Amsterdammers benadrukt wel door te gaan met voetballen zolang hij plezier in het spelletje heeft.

In de Ajax Life Podcast is de Serviër aangeschoven. "Je weet niet wat er gaat gebeuren, maar het belangrijkste is dat je plezier hebt", steekt Tadic van wal. "Elke oud-speler zegt: Je moet spelen zolang je wilt en zolang plezier hebt. Ik ben daar nu op gefocust en straks moeten we kijken wat er gebeurt. Maar normaal gesproken wil ik trainer zijn bij Ajax."

Toch verwacht de international niet zomaar naar voren geschoven te worden als trainer van de Amsterdammers. "Je moet eerst leren en dan naar Ajax 1." In de Nederlandse hoofdstad wonen, vindt Tadic in elk geval heerlijk. "Het is niet zo groot en het is een geweldige stad. Soms gebeuren er dingen waardoor je moet rennen, soms moet je een beetje vechten, haha", verwijst hij naar een gewelddadige roofoverval die eind juli op hem werd gepleegd. "Normaal gesproken is het een geweldige stad...", besluit Tadic met een lach.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!