Nieuws

'Ik vraag me af of deze transfer uit de koker komt van Erik ten Hag'

'Ik vraag me af of deze transfer uit de koker komt van Erik ten Hag'

29-09-2022 22:11

Paul Scholes stelt dat Manchester United een slechte transferperiode achter de kiezen heeft. De oud-speler van The Mancunians zet vooral zijn vraagtekens bij de komst van Casemiro.

United haalde Casemiro voor zeventig miljoen euro op bij Real Madrid, nadat Erik ten Hag meerdere malen aangaf dat er een versterking nodig was voor het middenveld. De dertigjarige Braziliaan kwam tot dusver tot vijf duels voor United.

"Ik vond het geen goede transferperiode", vertelt Scholes in het programma The Overlap. "De transfer van Casemiro is afgerond in twee dagen tijd. Ik vraag me af of deze transfer uit de koker komt van de manager. Een hoop geld en een lang contract…"

Zondag komt United weer in actie, tegenstander is rivaal Manchester City. The Citizens staan met zeventien punten op de tweede plek in de Premier League, vijf punten boven The Reds, die de vijfde plek bekleden.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!