Nieuws

Antony spreekt over verschil met Ten Hag bij United: 'Allemaal veel intensiever'

Antony spreekt over verschil met Ten Hag bij United: 'Allemaal veel intensiever'

25-09-2022 16:09

Antony vertrok bijna een maand geleden van Ajax naar Manchester United en is manager Erik ten Hag daarmee achternagegaan. De Braziliaan spreekt over het grote verschil met de trainer vergeleken met zijn tijd in Amsterdam. 

Antony mocht debuteren tegen rivaal Arsenal en wist meteen te scoren. United won uiteindelijk die wedstrijd. De Braziliaan spreekt via de clubkanalen over de verandderingen die Ten Hag zelf als trainer heeft doorgemaakt. "De training zijn heel anders, maar daar had ik me geestelijk op voorbereid", stelt de dribbelaar. "Ik wist hoe intensief alles zou zijn, gezien ik altijd al de Premier League heb gevolgd. Ik heb zoveel mogelijk getraind om honderd procent fit te zijn."

De aanwinst van United kan het goed vinden met zijn ploeggenoten. "We maken allemaal deel uit van een uitstekende groep en we hebben elkaar inmiddels goed leren kennen. De harmonie tussen de spelers vloeit steeds beter en daarmee kunnen we ons niveau opkrikken", besluit Antony. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!