Nieuws

Zeefuik in tranen na vreselijk nieuws van Boëtius: 'Hij huilde niet, ik wel'

Zeefuik in tranen na vreselijk nieuws van Boëtius: 'Hij huilde niet, ik wel'

23-09-2022 16:52

Deyovaisio Zeefuik was in tranen nadat hij hoorde over het vreselijk nieuws van Jean-Paul Boëtius. Bij laatstgenoemde werd deze week tijdens een urologisch onderzoek een tumor ontdekt.

Afgelopen zomer tekende Boëtius een contract bij Hertha BSC. In de Duitse hoofdstad kwam hij samen te spelen met Zeefuik. De Nederlanders trekken samen veel op waardoor het nieuws rondom Boëtius voor Zeefuik rauw op zijn dak viel. "Het was een moeilijke dag. Hij vertelde me dat hij niet wist hoe hij zich moest voelen. Hij huilde niet, maar ik huilde wel", sprak Zeefuik tegenover BILD.

Hertha won in een oefenduel met 8-0 van 1. FC Frankfurt, maar Zeefuik zat met zijn gedachten totaal ergens anders. "Hij is mijn vriend. Mijn gedachten waren alleen bij hem. Ik kon bijna niet aan de wedstrijd denken." Zeefuik belooft Boëtius te blijven steunen in deze lastige tijd. "Voetbal heeft nu niet de hoogste prioriteit. We hopen nu dat de tumor niet kwaadaardig is en dat hij snel terug kan komen."

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!