Nieuws

'Massimiliano Allegri verspeelt krediet: Juventus benadert Conte'

'Massimiliano Allegri verspeelt krediet: Juventus benadert Conte'

21-09-2022 17:46

Juventus heeft onlangs contact gezocht met Antonio Conte om een eventuele terugkeer van de coach te polsen, volgens het Italiaanse Sport-today. Conte's contract bij Tottenham Hotspur loopt tot de zomer van 2023.

Juventus staat op de achtste plek in de Serie A en Massimiliano Allegri zou z'n krediet nu hebben verspeeld. Het ontslaan van Allegri en zijn staf zou Juventus in totaal ongeveer 45 miljoen euro kosten, omdat hij nog een verbintenis heeft bij de Italianen tot 2025.

Bovendien zou Conte alles behalve goedkoop zijn, als hij al bereid zou zijn om Tottenham te verlaten. De Italiaan verdient momenteel ongeveer vijftien miljoen euro per seizoen in Noord-Londen. Dat Conte een vertrek overweegt, is nog nergens uit op te merken. Hij lijkt een sterk project te bouwen met directeur Fabio Paratici en is dit seizoen nog ongeslagen in de Premier League. Dat doet alleen het Manchester City van Pep Guardiola hem na.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!