Nieuws

Özyakup houdt gemengde gevoelens over aan debuut: 'Lekker binnenkomen'

Özyakup houdt gemengde gevoelens over aan debuut: 'Lekker binnenkomen'

11-09-2022 08:55

Oguzhan Özyakup scoorde bij zijn debuut voor Fortuna Sittard zaterdagmiddag, maar heeft gemengde gevoelens over het optreden. Fortuna gaf namelijk in de allerlaatste minuut de winst uit handen, tot ongenoegen van aanvoerder Burak Yilmaz.

Özyakup stond nog geen tien minuten in het veld toen de middenvelder voor de openingstreffer tekende. "Dat was even lekker binnenkomen, ik raakte hem ook lekker. Een mooie goal, maar het is heel zonde als je het de laatste minuten nog weggeeft", vertelt de Turks International voor de camera van ESPN.

In de laatste minuut scoorde Pedro Marques de 1-1 voor NEC waardoor beide ploegen één punt pakten. Fortuna-aanvoerder Yilmaz stormde na afloop naar binnen en verscheen niet voor de camera. "Ik heb hem jarenlang bij het nationale team meegemaakt en ook bij Besiktas. Het is een winnaar, die neemt geen genoegen met een gelijkspel. Bij clubs waar hij speelde, draaide het altijd om kampioenschappen. Iedereen is boos, ik ook, maar dit moet je accepteren. Er komen nu twee heel belangrijke wedstrijden in eigen huis aan, die moeten we winnen", besloot Özyakup.