Transfernieuws

'Dalmau kan na Heracles, FC Utrecht en Sparta tekenen bij vierde Eredivisie-club'

'Dalmau kan na Heracles, FC Utrecht en Sparta tekenen bij vierde Eredivisie-club'

27-07-2022 19:28

Adrián Dalmau staat in de belangstelling van NEC, meldt de Gelderlander. De Spaanse spits is geen onbekende van de Eredevisie, eerder kwam hij uit voor Heracles Almelo, FC Utrecht en Sparta.

Dalmau liep deze zomer uit zijn contract bij Sparta, waar hij ternauwernood aan degradatie ontsnapte. Sindsdien is de Spanjaard transfervrij en dus aantrekkelijk voor veel clubs. NEC hoopt hem op korte termijn toe te voegen aan de selectie.

Via het tweede team van Villarreal belandde Dalmau in 2018 bij Heracles, waar hij in zijn debuutseizoen een erg sterke indruk maakte met negentien treffers in 33 officiële wedstrijden. Zijn prestaties bleven niet onopgemerkt: Utrecht was gecharmeerd en plukte de spits weg bij Heracles. In de Domstad wist Dalmau de lijn echter niet door te trekken en belandde al snel op de bank. Sparta haalde hem op, maar ook dat verhaal werd geen denderend succes. Dalmau kwam tot twaalf wedstrijden voor de Kasteelheren en vond daarin twee keer het net.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!