Transfernieuws

'Ik heb gesproken met Slot, het nieuws over Matvienko is gewoon niet waar'

'Ik heb gesproken met Slot, het nieuws over Matvienko is gewoon niet waar'

14-07-2022 18:59 Laatste update: 19:02

Evgeniy Levchenko onthult dat Feyenoord niet bezig is met Mykola Matvienko. De Oekraïner werd door de media in verband gebracht met een overstap naar Rotterdam, maar dat klopt niet, vertelt zijn landgenoot.

Onder meer Voetbal International en het Algemeend Dagblad stelden dat Matvienko hoog op het lijstje van Feyenoord staat. "Ik weet niet waar de informatie over Feyenoord vandaan kwam, maar het is niet waar", vertelt Levchenko aan Oekraïense media. "Ik heb gesproken met de hoofdtrainer van Feyenoord en het is gewoon onjuist."

Ajax werd ook even genoemd als nieuwe bestemming voor de Matvienko, die in Amsterdam Lisandro Martínez zou moeten opvolgen. "Iedereen kent de Nederlandse competitie, waar de spelers eigenlijk alle kansen krijgen om te groeien. Als je kijkt naar hoe Matvienko zich de laatste tijd heeft ontwikkeld, is hij natuurlijk een factor van stabiliteit. Daarnaast zijn spelers als Blind al aan het einde van hun loopbaan, dus waarom zou Ajax hem niet halen?"

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!