Reactie

Gündogan en Araujo gooien modder na rode kaart: dit zeggen de twee over elkaar

Gündogan en Araujo gooien modder na rode kaart: dit zeggen de twee over elkaar

18 april - 15:48

Ronald Araujo heeft gereageerd op de reactie die Ilkay Gündogan gaf naar aanleiding van de rode kaart tijdens FC Barcelona - Paris Saint-Germain. De Uruguayaan laat tussen de zinnen doorschemeren dat hij het niet echt kan waarderen wat zijn Duitse collega over hem zei.

Er was dinsdagavond weinig aan de hand voor Barcelona tijdens het duel met PSG, tot een moment in de eerste helft. Araujo haalde na een foute pass de doorgebroken Bradley Barcola neer, waarna de scheidsrechter niet anders kon beslissen dan het geven van een rode kaart.

Barcelona verloor uiteindelijk met 1-4 en na afloop liep Gündogan leeg. "We hadden het gevoel dat we de wedstrijd onder controle hadden tot aan de rode kaart. Of dat terecht was? Het is een overtreding, dus een rode kaart."

Donderdag kreeg Araujo tijdens een boekpresentatie de vraag wat hij van de uitspraken van de middenvelder vond. "Wat ik daarvan vond? Dat houd ik voor mezelf. Ik heb normen en waarden en die dienen gerespecteerd te worden", luidde het antwoord.