Reactie

Wat Bellingham extra trots maakte na het uitschakelen van Manchester City in de CL

Wat Bellingham extra trots maakte na het uitschakelen van Manchester City in de CL

18 april - 14:41

Jude Bellingham leeft momenteel een droom bij Real Madrid. Mede door de Engelsman werd Manchester City uitgeschakeld in de Champions League woensdagavond. Bellingham was om een andere reden nog wat extra blij.

"Het is geweldig. Momenten zoals deze zijn geweldig, het komt gewoon neer op mentaliteit", begint Bellingham na afloop van het duel in gesprek met TNT Sports. De aanvallende middenvelder nam een succesvolle strafschop in de strafschoppenserie. "Alle details moeten juist zijn op deze momenten, net als bij de penalty’s, waarbij iedereen zijn hoofd koel houdt. Het was geweldig."

Er was nog een factor die er aan bijdroeg dat Bellingham in extase was. Broer Jobe zag hem voor het eerst schitteren in het maagdelijk wit van Real. "Mijn broer was hier vandaag en dat is de eerste keer dat hij mij heeft zien spelen in het shirt van Madrid. Het maakt me onwijs trots."

Bellingham heeft niet al te lang om uitgebreid na te genieten. Aankomende zondag wacht zijn derde Clásico van het jaar in een thuiswedstrijd met FC Barcelona.