Waar en hoe laat wordt Chelsea - Manchester United uitgezonden?

4 april - 08:30 Laatste update: 08:48

Een midweeks topduel in de Premier League voor Erik ten Hag en zijn manschappen. Zij reizen naar Londen af op het op te nemen tegen Chelsea. Waar en hoe laat wordt dit duel uitgezonden? VoetbalNieuws.nl dient als je tv-gids.

Live Bayer Chelsea - Manchester United kijken

Mede door de nederlaag van Aston Villa tegen Manchester City kan de ploeg van Ten Hag nog altijd hopen op een wonderbaarlijk ticket voor de Champions League. Dan moet de volgende horde wel genomen worden en dat is winnen van Chelsea. De ploeg van Mauricio Pochettino kon afgelopen weekend met een man meer niet winnen van Burnley en speelde met 2-2 gelijk. In totaal hadden The Blues 33 schoten, waarvan dertien op doel.

De voorgaande resultaten wijze vooral richting een gelijkspel. Op bezoek bij Chelsea op Stamford Bridge in de Premier League spelen beide ploegen vaak gelijk. De afgelopen drie keer kwam er geen winnaar uit de strijd. Vorig jaar zat het spektakel in de staart, want Jorginho benutte in de 87ste minuut en strafschop, waarna Casemiro in de 94ste minuut de 1-1 nog scoorde. In 2017 won Chelsea voor het laatst in eigen huis. Alvaro Morata scoorde toen de enige treffer.

Op welke zender is Chelsea - Manchester United te zien?

Chelsea - Manchester United begint donderdag 4 april om 21.15 uur. De wedstrijd is vanaf dat tijdstip live te volgen op ViaplayVoetbalNieuws.nl zal tevens verslag doen. Het daarvoor bestemde liveblog komt te zijner tijd online.