Nieuws

Dit is hoe Sheraldo Becker reageert op een mogelijke terugkeer naar Ajax

Dit is hoe Sheraldo Becker reageert op een mogelijke terugkeer naar Ajax

24 maart - 21:40 Laatste update: 22:25

Sheraldo Becker staat open voor een terugkeer naar Ajax. De aanvaller van Real Sociedad geeft tegenover ESPN aan dat de club uit Amsterdam altijd mag bellen.

Met de nationale ploeg van Suriname was Becker deze week in Nederland. Suriname speelde in Almere een oefenwedstrijd tegen Martinique. Vooraf werd aan de aanvaller door ESPN gevraagd hoe de speler kijkt naar een terugkeer naar Amsterdam. Becker speelde nooit een wedstrijd in het eerste elftal van Ajax, maar was tussen 2009 en 2016 actief voor de Amsterdammers. De aanvaller speelde in totaal dertig keer namens Jong Ajax op het tweede niveau.

Hoe reageert Becker op een mogelijke terugkeer naar Ajax?

Nog altijd heeft Becker een zwak voor Ajax. "Ze kunnen altijd bellen en dan zien we wel wat er gaat gebeuren", aldus de aanvaller. De kans op een transfer lijkt op korte termijn niet realistisch. "Als ik heel eerlijk ben: dan moeten ze zich wel versterken met een paar spelers. Ze hebben een goed team, maar kwalitatief moet het nog wel beter. Ik speel bij Real Sociedad met allemaal middenvelders die in de nationale ploeg van Spanje spelen."

Prestaties Becker

Sinds zijn vertrek bij Ajax is Becker helemaal opgebloeid. De aanvaller kwam via PEC Zwolle en ADO Den Haag bij Union Berlin terecht en maakte een stormachtige ontwikkeling door. Na vijf succesvolle seizoenen bij Union maakte Becker afgelopen winter een transfer naar Real Sociedad. Mede door blessures speelde de international van Suriname tot dusver slechts negen wedstrijden waarin hij één keer trefzeker was.