Nieuws

'Manchester United maakt ronde langs topclubs: Frenkie hoog op verlanglijstje'

'Manchester United maakt ronde langs topclubs: Frenkie hoog op verlanglijstje'

14 maart - 18:05

De Daily Express schrijft dat Manchester United een drukke transferzomer tegemoet gaat. De sportief directeur en technisch directeur zouden een ronde maken langs de grootste Europese clubs om mogelijke transfers te bespreken.

Volgens de Daily Express heeft sportief directeur John Murtough van Manchester United afgelopen maandag geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Frenkie de Jong. De krant schrijft: "United zou deze zomer eindelijk een einde kunnen maken aan de lange jacht op Frenkie de Jong." In 2022 werd de middenvelder al in verband gebracht met een overstap naar Manchester. De Jong bedankte echter voor de eer en besloot in Barcelona te blijven.

FC Barcelona zit in financieel zwaar weer en zou komende zomer overwegen om De Jong of Ronald Araújo te verkopen. Een vertrek zou meer financiële ademruimte voor de club betekenen, aangezien beide spelers grootverdieners zijn bij de Catalanen.

De krant beweert dat Murthough en Hargreaves (technisch directeur) niet alleen in Barcelona zijn gesignaleerd, maar ook in Madrid. Eduardo Camavinga wordt door het medium als toptarget voor Manchester United bestempeld. De Madrilenen zouden met een goed bod verleid kunnen worden om de Franse middenvelder te verkopen. Dit seizoen speelde Camavinga maar vier keer de volle negentig minuten in de Spaanse competitie.