Transfernieuws

Dit zijn de plannen van Borussia Dortmund met United-huurling Sancho

Dit zijn de plannen van Borussia Dortmund met United-huurling Sancho

7 maart - 13:19

Borussia Dortmund lijkt eindelijk duidelijkheid te hebben verschaft over de plannen met Jadon Sancho. De Duitse club zal geen poging ondernemen om de Engelsman, die momenteel wordt gehuurd van Manchester United, definitief over te nemen. Een langer verblijf bij Die Schwarzgelben lijkt echter niet uitgesloten.

Blijft Jadon Sancho bij Borussia Dortmund?

Dortmund toont namelijk interesse om Sancho nog een jaar te huren van United, meldt HITC. The Red Devils hopen komende zomer definitief afscheid van de aanvaller te nemen, maar Dortmund lijkt niet te willen meewerken aan dat plan. Ze staan echte wel open voor een nieuwe huurovereenkomst.

Het contract van Sancho bij Manchester United loopt nog twee jaar door. De komende weken zullen er gesprekken plaatsvinden tussen Dortmund, United en vertegenwoordigers van Sancho om de situatie verder te bespreken.

Erik ten Hag, de manager van United, heeft Sancho aan het begin van het seizoen nog uit zijn selectie gezet. Sinds augustus heeft hij geen wedstrijd meer gespeeld voor de club. Een terugkeer naar Old Trafford lijkt daarom ook onwaarschijnlijk, zolang de Nederlander er aan het roer staat.