Nieuws

Ten Hag mogelijk weer Manager van de Maand: zo vaak won hij de prijs al bij United

Ten Hag mogelijk weer Manager van de Maand: zo vaak won hij de prijs al bij United

29 februari - 14:27

Erik ten Hag hoort maakt kans om Manger van de Maand februari te worden in de Premier League. Mocht de Nederlander de andere genomineerden verslaan, dan is het niet de eerste keer dat hij de individuele prijs in ontvangst mag nemen. Zo vaak werd Ten Hag al Manager van de Maand in Engeland.

Drie keer raak voor Ten Hag

Sinds Ten Hag aan het roer staat bij United won hij al drie keer de prijs van Manager van de Maand. Dat was het geval in september 2022, februari 2023 en november 2023. Dat is dus twee keer in het seizoen 2022/23 en één keer in het seizoen 2023/24. Mocht Ten Hag nu als sterkste uit de strijd komen, dan is dat de vierde keer dat hij de prijs in ontvangst mag nemen.

Tegen wie neemt Ten Hag het op?

Het zal lastig worden voor Ten Hag om de prijs daadwerkelijk te grijpen. Mikel Arteta en Pep Guardiola zijn naast de Nederlander ook in de race. Met name de trainer van Arsenal heeft een goede maand achter de rug. Alle vier de Premier League-wedstrijden met respectievelijk Liverpool (3-1), West Ham United (0-6), Burnley (0-5) en Newcastle United (4-1) werden met ruime cijfers gewonnen.