Nieuws

UEFA maakt arbitrage bekend: deze scheidsrechter fluit PSV tegen Borussia Dortmund

UEFA maakt arbitrage bekend: deze scheidsrechter fluit PSV tegen Borussia Dortmund

18 februari - 10:57

De UEFA heeft de scheidsrechter van de wedstrijd tussen PSV en Borussia Dortmund bekende gemaakt. De Eindhovenaren krijgen een oude bekende op bezoek die ervaring heeft met Nederlandse ploegen en VoetbalNieuws vertelt je wie.

De UEFA heeft Srdjan Jovanovic aangesteld als scheidsrechter van de wedstrijd in Eindhoven komende dinsdag. De Eindhovenaren nemen het dan in de Champions League op tegen Dortmund en zullen hopen op een Europese stunt. Eerder dit seizoen floot de Serviër ook al een wedstrijd van PSV, namelijk die in de voorronde van het miljardenbal tegen Sturm Graz uit.

Welke wedstrijden met een Nederlands tintje floot Jovanovic eerder?

Door de jaren heen floot Jovanovic meerdere wedstrijden met een Nederlandse tint. Zo was de scheidrechter in 2020 nog de baas over een oefenduel tussen Nederland en Mexico en floot hij enkele weken later het duel tussen Feyenoord en Wolfsberger AC in de Europa League. In de Champions League floot de Serviër in 2019 de wedstrijd tussen Ajax en LOSC Lille en later ook tussen LASK Linz en AZ en FC Antwerp en AZ in de Europa League.