Nieuws

Fan steekt vinger in kont van Ocampos: dit schrijft zijn club Sevilla erover

Fan steekt vinger in kont van Ocampos: dit schrijft zijn club Sevilla erover

6 februari - 09:44 Laatste update: 10:24

Oud-Ajax speler Lucas Ocampos was maandag het slachtoffer van een seksueel ingestoken actie van een fan. Tijdens het duel met Rayo Vallecano werd de speler van Sevilla in zijn kont geprikt door een vinger van een fan. Dit is wat Sevilla als clubstatement uitbracht over het incident. 

Dit schrijft Sevilla over het incident met Ocampos

Ocampos moest na een klein half uur een ingooi nemen en een jonge fan (van rond de dertien jaar oud) besloot zijn vinger in de broek van de speler te steken. Ocampos draaide zich om en haalde verhaal, maar deed verder niets. Sevilla applaudiseert de reactie van Ocampos. 'Sevilla FC betreurt ten zeerste het incident dat zich maandag heeft voorgedaan in de wedstrijd tegen Rayo Vallecano, waarbij onze speler Lucas Ocampos te maken kreeg met een obsceen en totaal ongepast gebaar van een lokale fan. Sevilla FC hoopt dat er passende maatregelen zullen worden genomen', schrijft de club in een statement.

Sevilla walgt van de actie en hoopt op steun van de Spaanse bond. 'Deze gebaren en gedragingen mogen niet worden toegestaan ​​in onze competitie als we ernaar streven de beste competitie ter wereld te zijn.' Ook Ocampos reageerde op het incident. "De beelden zijn gezien. Ik hoop dat LaLiga het serieus neemt , omdat het racisme en andere zaken ook serieus neemt. Er is altijd een dwaas, maar niet alle fans zijn zo. Als dit in het vrouwenvoetbal zou gebeuren...", aldus Ocampos.