Transfernieuws

'Bayern verwacht geen problemen en wil Mané woensdag groots onthalen in stadion'

'Bayern verwacht geen problemen en wil Mané woensdag groots onthalen in stadion'

18-06-2022 16:29

Sadio Mané is naar alle verwachting zeer binnenkort speler van FC Bayern München. Liverpool FC heeft het bod van Bayern geaccepteerd en de verwachting is dat de Senegalees woensdag wordt gepresenteerd. Bayern wil een groot spektakel van de presentatie maken. 

Dat schrijft de Duitse tak van Sky Sports. Liverpool heeft het laatste bod van Bayern, ruim veertig miljoen euro, geaccepteerd en laat de gewilde aanvaller vertrekken. Mané gaat een contract van drie jaar tekenen bij de Duitse landskampioen en de verwachting is dat hij woensdag in de Allianz Arena wordt gepresenteerd. 

Mané moet wel nog de medische keuring afronden, waardoor de transfer nog niet officieel bevestigd kan worden. De verwachting is dat dit dinsdag gebeurt. Mané vertrok in 2016 bij Southampton FC om aan de slag te gaan bij Liverpool. De aanvaller beleefde grote successen met The Reds en dat is mede de reden dat Liverpool de Senegalees de kans geeft te vertrekken naar Duitsland. In het afgelopen seizoen scoorde Mané zestien keer en gaf hij vier assists in 34 wedstrijden. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al het VoetbalNieuws? Zorg dan dat je de app download (Android of Apple) en je pushmeldingen aan hebt staan, dan doen wij de rest!