Transfernieuws

'Volgend Barça-bod op Lewandowski in de maak: spits wees twee topclubs al af'

'Volgend Barça-bod op Lewandowski in de maak: spits wees twee topclubs al af'

17-06-2022 09:35

FC Barcelona is bezig het volgende bod voor te bereiden op Robert Lewandowski, meldt transferspecialist Fabrizio Romano. Eerder biedingen van de Spaanse topclub werden resoluut van tafel geveegd door Bayern München.

De Poolse aanvalsleider van Der Rekordmeister beschikt over een contract dat tot medio 2023 loopt in München. Lewandowski heeft al meermaals zijn vertrekwens uitgesproken, alhoewel de beleidsbepalers uit Duitsland hem er fijntjes aan herinneren dat zij hem 'gewoon' aan zijn verbintenis kunnen houden.

Daarnaast waren de biedingen van FC Barcelona tot dusver niet toereikend op de doelpuntenmachine. Het is aan de 'uitstekende relatie' van zaakwaarnemer Pini Zahavi en de president van de Blaugranas, Joan Laporta, te danken dat er nog steeds gesproken wordt over een transfer. Het mondeling akkoord over de persoonlijke voorwaarden is reeds gesloten, weet Romano.

Daarnaast stipt de transfergoeroe aan dat Lewandowski altijd al Barcelona als 'prioriteit' gehad heeft, ondanks aanbiedingen van Chelsea en Paris Saint-Germain.