Nieuws

'Götze lijkt PSV definitief te verlaten: presentatievideo Iron Man gaat rond'

'Götze lijkt PSV definitief te verlaten: presentatievideo Iron Man gaat rond'

01-06-2022 10:15

Mario Götze lijkt definitief te verkassen naar Benfica. Op social media gaat er namelijk een 'presentatievideo' rond waarin de transfer van de Duitse middenvelder bevestigd wordt.

Götze werd al een langere periode gelinkt aan Benfica. De voormalig sterspeler van Bayern München zou een gelijke overstap als trainer Roger Schmidt wel zien zitten. Zoals in zijn contract opgenomen mag Götze voor een bedrag tussen de drie en vijf miljoen mag hij vertrekken uit Eindhoven. De Duitse spelmaker werd afgelopen dinsdag nog gelinkt aan AC Milan, maar zou nu op weg zijn naar Benfica. Op social media gaat er namelijk al een video rond waar de transfer van Götze bevestigd wordt. Superheld Iron Man wordt in deze video omgetoverd tot 'MARIO'.

De 29-jarige middenvelder heeft bij PSV nog een contract tot medio 2024. Schmidt wist hem in de zomer van 2020 te overtuigen om transfervrij naar Eindhoven te komen. De Duitser speelde afgelopen seizoen 29 competitiewedstrijden voor PSV, waarin hij vier keer het net wist te vinden en vier assists leverde.