Nieuws

Isco kondigt afscheid aan en sneert naar Mbappé: 'Er zijn altijd uitzonderingen'

Isco kondigt afscheid aan en sneert naar Mbappé: 'Er zijn altijd uitzonderingen'

30-05-2022 12:58
1

Francisco Román Alarcón Suárez, beter bekend als Isco, heeft zijn vertrek bij Real Madrid aangekondigd. De spelmaker kwam dit seizoen amper meer voor in de plannen van Carlo Ancelotti en verlaat De Koninklijke na een dienstverband van negen jaar tijd.

In een uitgebreide Instagram-post heeft Isco afscheid genomen van de Madrilenen. 'Real Madrid klopte op mijn deur en je kunt en mag geen nee zeggen tegen Real Madrid', steekt de Spanjaard van wal. 'Al zijn er altijd uitzonderingen', lijkt hij fijntjes te verwijzen naar Kylian Mbappé die een langer verblijf bij Paris Saint-Germain verkoos boven een overgang naar de kersverse Champions League-winnaar.

Toen Isco in 2013 naar Real vertrok, had hij niet durven dromen zoveel prijzen te winnen. 'Negen jaar later is mijn tijd bij de club, die mij in staat heeft gesteld alle dromen te vervullen die ik als kind had, voorbij. Ik heb meer titels gewonnen dan ik me ooit had durven voorstellen, heb samengespeeld met de grootste spelers en ongelofelijke mensen ontmoet: ik heb de fucking allerbeste tijd ooit gehad.'

Dit seizoen kwam Isco tot slechts zeventien optredens in het maagdelijk wit. In totaal kwam de dertigjarige aanvallende middenvelder tot 353 optredens, 53 doelpunten en 56 assists namens Real Madrid. Naar verluidt zijn Real Betis Sevilla en AS Roma het meest concreet voor hem. Eerder werkte de 38-voudig international al met veel succes samen met José Mourinho.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Isco Alarcon Suarez (@iscoalarcon)