Nieuws

VN TV-gids: tweede halve finale Champions League en vrouwen Eredivisie

VN TV-gids: tweede halve finale Champions League en vrouwen Eredivisie

06:30, Vandaag Laatste update: 06:30
3

Is er voetbal vandaag? Iets wat de échte liefhebbers zich elke dag afvragen. VoetbalNieuws.nl zet de leukste duels op een rijtje én informeert je waar deze te volgen zijn. Neem daarnaast hier vooral zelf een kijkje welke wedstrijden er afgewerkt worden voor vandaag.

Borussia DortmundPSG

Ook de tweede halve finale staat voor de deur. PSG werd zonder te spelen kampioen en moet op bezoek bij PSV-beul Borussia Dortmund. Het is niet de eerste keer dat beide ploegen elkaar treffen dit miljoenenbal, want in de groepsfase waren zij ook al aan elkaar gekoppeld. PSG won de thuiswedstrijd met 2-0 en in Duitsland werd het 1-1. Om 21.00 uur zal het duel starten en zowel RTL 7 als Ziggo Sport zal het duel in zijn volledigheid uitzenden.

Ajax vrouwenPSV vrouwen

Waar de titel in de mannen Eredivisie richting Eindhoven gaat lijkt de titel in de vrouwencompetitie wederom naar Enschede te gaan. De Ajax vrouwen hebben nog een wonder nodig willen zij kampioen worden. Dat begint eerst zelf met een mogelijke overwinning in de topper tegen PSV. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst is tien punten en eerder dit seizoen werd het een spetterende 3-3. Vanaf 18.45 is het duel live te volgen op ESPN 1.

Fortuna Sittard vrouwenFC Twente vrouwenvrouwen

Een mogelijk kampioenschap werd door FC Utrecht nog één week uitgesteld, maar de vrouwen van FC Twente lijken nog altijd op koers. Net als hun concurrent wacht voor de vrouwen uit Enschede in de één na laatste speelronde wel een topper. Op bezoek bij Fortuna Sittard kan FC Twente de titel pakken met een overwinning. De ploeg kan ook al kampioen zijn zonder zelf het benodigde resultaat te halen, want mochten de Ajax vrouwen punten verliezen dan is FC Twente niet meer te achterhalen. In Sittard wordt om 18.45 uur afgetrapt en de wedstrijd is te zien op ESPN 2