Nieuws

Belangrijke PSV-kracht traint individueel in aanloop naar kampioensduel met Sparta

Belangrijke PSV-kracht traint individueel in aanloop naar kampioensduel met Sparta

30 april - 11:15 Laatste update: 11:18

Joey Veerman neemt dinsdag niet deel aan de groepstraining van PSV, zo meldt Voetbal International. De middenvelder van de Eindhovenaren werkt in aanloop naar de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam een individueel programma af op De Herdgang.

PSV houdt dinsdag een open training voor de fans in het Philips Stadion. Deze oefensessie werd dan ook massaal bezocht, mede door de meivakantie die in Brabant van kracht is. De belangstellenden konden alleen niet rekenen op Veerman.

Waarom Veerman niet met de groep mee trainde, is onbekend. Wat wel een feit is, is dat hij met name in de tweede seizoenshelft heeft gesukkeld met wat uiteenlopende blessures. Of hij nu een nieuw kwetsuur heeft opgelopen, uit voorzorg alleen trainer óf last heeft van een oude blessure, is afwachten.

In de loop van de week zal er ongetwijfeld meer bekend worden over Veerman, die afgelopen donderdag nog negentig minuten op het veld stond in Heerenveen (0-8 voor PSV). Vrijdag beleggen de Eindhovenaren onder leiding van Peter Bosz een persconferentie.